De specialisaties van Asfaltofferte.nl

Boerenerven, tankstations, sportaccommodaties en vakantieparken. Asfaltofferte.nl helpt jou om de ideale oplossing te vinden voor de inrichting van de meest uiteenlopende terreinen. Van asfalt tot beton en van de inrichting tot aan de rioleringswerkzaamheden.

20190402 Kaasboer Texel asfaltofferte 002-006.jpg

Oprit verharden (asfalt)

Weinig onderhoud, een goede waterafvoer, een lange levensduur. Het zijn eigenschappen die asfalt bijzonder geschikt maken voor de verharding van een oprit.

Lees meer
oprit verharden 2.jpg

Inrichting boerenerf

De milieuregels voor agrarische bedrijven veranderen in hoog tempo. Wij helpen graag met een slimme inrichting van jouw boerenerf. Volledig in lijn met de huidige en toekomstige wet- en regelgeving.

Lees meer
zuurbestendig asfalt_1.jpg

Sleufsilo duurzaam asfalteren

De lijst milieueisen voor agrarische bedrijven groeit. Een belangrijke eis is de duurzame verharding van de sleufsilo. De oplossing: het zuurbestendige zogeheten agri-asfalt.

Lees meer
Sportterrein (2).jpg

Aanleg sportaccommodaties

Skeeleren, tennis, wielrennen of hockey. Elke sport stelt andere eisen aan het terrein. Wij denken graag mee over flexibele en multifunctionele vloeren en banen voor jouw sportaccommodatie of sportpark. Van ontwerp en aanleg tot beheer en onderhoud.

Lees meer
Familyland.jpg

Vakantieparken asfalteren

Minder geluidsoverlast. Toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Een lange levensduur en weinig onderhoud. De voordelen van asfalt voor vakantie- en recreatieparken zijn groot.

Lees meer
Amsterdamse Bos 2.jpg

Bedrijfsterrein asfalteren

Uitstraling, onderhoud, levensduur en aanschafprijs. De keuze voor de juiste verharding van jouw bedrijfsterrein is niet eenvoudig. Wij denken graag mee over de juiste inrichting.

Lees meer
asfalterfverharding.jpg

Aanleggen terreinverharding

Asfalt is geschikt voor iedere ondergrond. Of het nu een stevige ondergrond op de veluwe betreft of een slappe veenbodem in het westen. De opbouw van de asfalt constructie verschilt in beide situaties. Hieronder gaan we in op enkele belangrijke aspecten rondom het aanleggen van een asfaltverharding.

Lees meer
asfalt foto asfaltuitvoering.jpg

Opslag- en distributiecentra verharden

Een slimme inrichting van het terrein. Onderhoud met minimale overlast. Een verharding die bestand is tegen zwaar vrachtverkeer. De verharding van opslag- en distributiecentra vereist expertise. 

Lees meer
P1080118.JPG

Tankstation en chemische industrie

Veilig, solide en milieuvriendelijk. De inrichting van een terrein voor een tankstation of de chemische industrie is specialistenwerk. Wij bieden oplossingen voor nieuwe en bestaande terreinen.

Lees meer