icon-arrow-right
HomeSpecialisaties

De specialisaties van Asfaltofferte.nl

Boerenerven, tankstations, sportaccommodaties en vakantieparken. Asfaltofferte.nl helpt jou om de ideale oplossing te vinden voor de inrichting van de meest uiteenlopende terreinen. Van asfalt tot beton en van de inrichting tot aan de rioleringswerkzaamheden.

Oprit asfalteren

Weinig onderhoud, een goede waterafvoer, een lange levensduur. Het zijn eigenschappen die asfalt bijzonder geschikt maken voor de verharding van een oprit.

Lees meer

Inrichting boerenerf

De milieuregels voor agrarische bedrijven veranderen in hoog tempo. Wij helpen graag met een slimme inrichting van jouw boerenerf. Volledig in lijn met de huidige en toekomstige wet- en...

Lees meer

Sleufsilo duurzaam verharden

De lijst milieueisen voor agrarische bedrijven groeit. Een belangrijke eis is de duurzame verharding van de sleufsilo. De oplossing: het zuurbestendige zogeheten agri-asfalt.

Lees meer

Aanleg sportaccommodaties

Skeeleren, tennis, wielrennen of hockey. Elke sport stelt andere eisen aan het terrein. Wij denken graag mee over flexibele en multifunctionele vloeren en banen voor jouw sportaccommodatie of...

Lees meer

Vakantieparken asfalteren

Minder geluidsoverlast. Toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Een lange levensduur en weinig onderhoud. De voordelen van asfalt voor vakantie- en recreatieparken zijn groot.

Lees meer

Bedrijfsterreinen

Uitstraling, onderhoud, levensduur en aanschafprijs. De keuze voor de juiste verharding van jouw bedrijfsterrein is niet eenvoudig. Wij denken graag mee over de juiste inrichting.

Lees meer

Opslag- en distributiecentra

Een slimme inrichting van het terrein. Onderhoud met minimale overlast. Een verharding die bestand is tegen zwaar vrachtverkeer. De verharding van opslag- en distributiecentra vereist...

Lees meer

Tankstation en chemische industrie

Veilig, solide en milieuvriendelijk. De inrichting van een terrein voor een tankstation of de chemische industrie is specialistenwerk. Wij bieden oplossingen voor nieuwe en bestaande terreinen.

Lees meer
+