Kan Asfaltofferte.nl mij helpen bij het vinden van een geschikt asfaltbedrijf?

Jazeker, Asfaltofferte.nl is een onderdeel van KWS. KWS is zowel actief met de aanleg van grote, gecompliceerde en multidisciplinaire (infrastructurele) projecten als met kleinschalige projecten voor lokale overheden en particulieren. De kern van ons werk bestaat uit grondverzet, riolering en verharding. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van asfalt, maar hebben ook ruime ervaring in de realisatie van (sier)bestrating, riolering, drainage en markering.   Asfaltofferte.nl verzorgt de complete realisatie van elk project, vanaf het bouwrijp maken van het terrein tot en met de afwerking. Bent u een particulier? Wij zijn je van dienst bij de renovatie of aanleg van bijvoorbeeld je inrit, (boeren)erf of parkeerplaats. Aannemers of bedrijven kunnen een beroep op ons doen voor de aanleg en/of afwerking van onder andere bedrijfsterreinen, in- en uitritten of vloeistofdichte bestrating.   Wil je meer weten over ons bedrijf? Ga naar Over ons.

Zit er een asfaltbedrijf bij mij in de buurt?

Wij werken met ervaren specialisten uit jouw regio; zij kennen de omgeving en spreken dezelfde taal. Asfaltofferte.nl heeft een landelijke dekking met altijd wel een vestiging bij jouin de buurt. Bekijk hier waar wij gevestigd zijn.

Wat kan Asfaltofferte.nl voor mij betekenen?

Asfaltofferte.nl realiseert grote en kleine projecten op het gebied van grond-, weg en waterbouw voor zowel particulieren, als bedrijven. Ben je op zoek naar een passende oplossing voor aanpassing, vernieuwing of onderhoud van bijvoorbeeld je inrit, (boeren)erf, bedrijfsterrein of sleufsilo? Dan maken we daarvoor graag een offerte. Tevens kunnen wij een aanbieding doen voor een totaalpakket, waarbij wij naast asfalteringswerkzaamheden ook andere werkzaamheden verrichten. Hierbij kun je denken aan de aanleg van een nieuwe fundering, het vervangen van de riolering of de aanleg van straatwerk.

 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan via deze website. Wilt je liever dat wij bij je langskomen om de mogelijkheden te bespreken of een passende oplossingen voor uw terrein te bespreken? Dat kan uiteraard ook, maak dan een afspraak.

Hoe vraag ik een asfaltofferte aan?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan via deze website. Wilt je liever dat wij bij je langskomen om de mogelijkheden te bespreken of een passende oplossingen voor uw terrein te bespreken? Dat kan uiteraard ook, maak dan een afspraak.