icon-arrow-right
HomeOver ons

Over ons

Grondwerk, riolering, drainage, wegfunderingen, asfaltering, bestratingen, belijning, bebording en verlichting. Asfaltofferte.nl biedt één loket voor de gehele inrichting van jouw terrein. Van een vrijblijvend gesprek en advies tot ontwerp, realisatie en onderhoud.

Onze kracht

Asfaltofferte.nl is een initiatief van KWS. Onze opdrachtgevers kunnen profiteren van onze schaalvoordelen en brede expertise. Maar omdat we ook overal lokaal vertegenwoordigd zijn, hebben we veel kennis en ervaring van de markt. We beschikken over eigen materiaal en produceren asfalt in eigen beheer. Zo bieden wij een hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs.

 

Onze klanten

Van de asfaltering en inrichting van een omvangrijk bedrijventerrein tot een oprit of parkeerplaats voor particulieren. We realiseren grote en kleine projecten voor uiteenlopende klanten. We gaan dan ook graag vrijblijvend in gesprek.

Lokale teams

Je werkt altijd met een specialist uit je eigen regio. Iemand die de omgeving kent en dezelfde taal spreekt.  

Lees meer

Hoe wij werken

Eén loket waar je de volledige inrichting van jouw terrein kunt regelen. Dat is waar Asfaltofferte.nl voor staat.

Lees meer

Vragen en/of opmerkingen

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Wij denken graag met je mee. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen vrijblijvend contact  op.  

Lees meer
+