icon-arrow-right
HomeOver ons

Over ons

Grondwerk, riolering, drainage, wegfunderingen, asfaltering, bestratingen, belijning, bebording en verlichting. Asfaltofferte.nl biedt u één loket voor de gehele inrichting van uw terrein. Van een vrijblijvend gesprek en advies tot ontwerp, realisatie en onderhoud.

Onze kracht

Asfaltofferte.nl is een initiatief van KWS. Onze opdrachtgevers kunnen profiteren van onze schaalvoordelen en brede expertise. Maar omdat we ook overal lokaal vertegenwoordigd zijn, hebben we ook veel kennis en ervaring van uw markt. We beschikken over eigen materiaal en produceren asfalt in eigen beheer. Zo bieden wij u hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs.

 

Onze klanten

Van de asfaltering en inrichting van een omvangrijk bedrijventerrein tot een oprit of parkeerplaats voor particulieren. We realiseren grote en kleine projecten voor uiteenlopende klanten. We gaan dan ook graag vrijblijvend met u in gesprek.

Lokale teams

U werkt altijd met een specialist uit uw regio. Iemand die de omgeving kent en dezelfde taal spreekt.  

Lees meer

Hoe wij werken

Eén loket waar u de volledige inrichting van uw terrein kunt regelen. Dat is waar asfaltofferte.nl voor staat.

Lees meer

Vragen en/of opmerkingen

Benieuwd naar wat we voor uw project kunnen betekenen? Wij denken graag met u mee. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen vrijblijvend contact  met u op.  

Lees meer
+