Opslag- en distributiecentra verharden

Een slimme inrichting van het terrein. Onderhoud met minimale overlast. Een verharding die bestand is tegen zwaar vrachtverkeer. De verharding van opslag- en distributiecentra vereist expertise. 

asfalt foto asfaltuitvoering.jpg

Aanleg nieuwe terreinen

Een efficiënte en veilige afhandeling van de talloze dagelijkse vrachtbewegingen. Met onze ruime ervaring ontwerpen wij ook voor jouw terrein de optimale inrichting. Geschikt voor zwaar vrachtverkeer en volledig in lijn met jouw logistiek en verlanglijstje. Ook verzorgen wij de aanleg van zowel onder- als bovengrondse infrastructuur. Inclusief de afwatering van grote, vlakke oppervlakten.

Onderhoud bestaande terreinen

Jouw opslag- of distributiecentrum moet te allen tijden bereikbaar blijven. Dat is een stelregel voor al onze werkzaamheden. Door slim te faseren, voeren wij onderhoud uit met minimale overlast. Na het opnemen van de conditie van uw terrein en eventuele schades, leggen we je een plan voor waarin we - in lijn met jouw wensen - adviseren over de aanpak van het herstel en de keuze voor een geschikt asfaltmengsel.

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw opslag- of distributiecentrum. Laat je gegevens achter en wij nemen contact op voor een gesprek. Of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.