LG-03.JPG

Asfalteren Landgoed Geerestein Woudenberg

Het parkeerterrein van Landgoed Geerestein in het mooie Woudenberg was nodig aan een opknapbeurt toe. Het oude asfalt was aan het einde van zijn levensduur, waardoor het parkeerterrein vol met plassen stond. Daarop is asfaltofferte gevraagd om een gepaste oplossing te bieden, waarbij uiteraard rekening gehouden moest worden met de mooie natuur. 

De oplossing werd gevonden in een verbreding van het bestaande cunet, waardoor er 42 parkeervakken gerealiseerd konden worden. Dit alles zonder dat er bomen gekapt werden of de natuur op een andere manier beschadigd hoefde te worden.

 

Zowel bij de bestaande fundering als bij de oude asfaltverharding werden de slechtse plekken hersteld, waarna de gehele parkeerplaats is overlaagd met een gemiddeld 5cm dikke uitvullaag om alle onvlakheden op te heffen. Als finishing touch werd er een 3,5 cm dunne fijne deklaag aangebracht inclusief markering voor de parkeervakken en pijlen voor een veilige rijrichting.

 

In totaal is er 250 ton asfalt verwerkt, zijn enkele lichtmasten verplaatst en zijn de omliggende bermen weer netjes afgewerkt. Zo kunnen er weer 42 auto's op een nette en schone manier geparkeerd worden en kunnen de bezoekers van het landgoed weer met droge voeten bij hun auto komen.