Fruitbedrijf 1.jpg

Asfaltonderhoud Fruitbedrijf

Fruitbedrijf J.C. Vernooij B.V. heeft asfaltofferte gevraagd om een aanbieding te doen voor het kleinschalig asfaltonderhoud op hun terrein in Vleuten. Dit terrein wordt intensief gebruikt door heftrucks en trailers. Daarnaast was de asfaltaansluiting tegen de betonnen laadkuilen in de loop der jaren wat verzakt en gescheurd.  

Bij dit project waren verschillende behoeftes, waarvoor er voor elke behoefte een passende oplossing is bedacht.

Op de plek waar fruit staat opgesteld was het nodig om een geschikte vloer te maken, hiervoor is een zuurbestendig asfaltmengsel gebruikt.

Op de locaties waar veel heftruck bewegingen zijn is een gemodificeerd mengsel aangebracht, zodat de ondergrond beter bestand is tegen wringend verkeer.  

Tegen de laadkuilen is onder de gemodificeerde deklaag een wapening aangebracht met daarop een extra tussenlaag om zo evt. scheurvorming te vertragen.

De aansluitingen tegen de betonnen laadkuilen zijn naderhand ingezaagd en afgegoten met warme bitumen om de rafeling tegen te gaan. De asfaltlassen van de diverse reparaties zijn voorzien van een bitumineuze afdekband om deze te versterken.

Al met al een mooi project waar goed gebruik is gemaakt van de vakkennis van Asfaltofferte.nl.