82fd190d-3bdc-44ae-a0eb-732dc9a30f33.JPG

Onderhoud Ambelt terrein

In opdracht van de stichting OOZ – Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio – voerden we onderhoudswerkzaamheden uit op het terrein van de Ambelt in Zwolle. De Ambelt is een school voor (voortgezet) speciaal onderwijs en bezit onder andere een 6 ha. groot eigen terrein aan de Herfterlaan in Zwolle. De asfaltverharding op dit terrein was nodig aan onderhoud toe.

Doordat de locatie dagelijks te maken heeft met veel taxibusjes en auto’s die aan- en afrijden om leerlingen te brengen en te halen is het, nu de kinderen vakantie hebben, hét moment om de werkzaamheden uit te voeren.

Aan de parkeerplaats, het verkeersplein en op verschillende locaties van de asfaltwegen op het 6 ha grootte terrein is onderhoud gepleegd. Zo zijn er in de asfaltonderlaag verschillende reparaties uitgevoerd, de overgroeide kanten opgeschoond, scheuren bitumineus gevuld en is er een duurzame deklaag (overlaging) van asfalt aangebracht. Tot slot is er markering (logo’s en belijning) aangebracht zodat duidelijk is waar taxi’s en auto’s kunnen parkeren.