IMG-20211006-WA0005.jpg

Terreinonderhoud autogarage Ton van Kuyk

Het terrein van autogarage Ton van Kuyk in Alkmaar was aan onderhoud toe. De verharding ter hoogte van de ingangen naar de garage waren verzakt waardoor er vervelende hoogteverschillen waren ontstaan die schade aan de auto,s kunnen veroorzaken. Tevens was er een hoogte verschil van bijna 30cm aanwezig tussen het opstelterrein aan de voorzijde van de showroom en het pad naar de achterzijde en was de deklaag versleten.

De oplossing:

De oplossing werd gevonden in het aanbrengen van een verhoogd voetpad langs de gevel waardoor de rijweg omhoog gebracht kon worden tot gelijke hoogte met het voorterrein.

Ook zijn in samenwerking met de gemeente Alkmaar de twee inritten naar het bedrijfspand vernieuwd. Nadat de hemelwaterafvoerleidingen en diverse kolken waren verlegd/aangepast is de nieuwe fundering aangebracht. Er is een asfaltonderlaag van 8cm aangebracht, waarna de deklaag van het gehele opstelterrein is vervangen door een nieuwe fijnere deklaag.

Tenslotte is de markering aangebracht zodat garage Ton van Kuyk en zijn klanten weer vele jaren gebruik kunnen maken van een strak en vlak terrein.