Sleufsilo duurzaam asfalteren

De lijst milieueisen voor agrarische bedrijven groeit. Een belangrijke eis is de duurzame verharding van de sleufsilo. De oplossing: het zuurbestendige zogeheten agri-asfalt.

zuurbestendig asfalt_1.jpg

Agri-Asfalt

Agri-asfalt is een zuurbestendig asfaltmengsel dat zeer geschikt is als bodem van een sleufsilo. Het heeft een optimale stroefheid voor vee, is vloeistofkerend, gemakkelijk schoon te houden en volledig zuurbestendig. In combinatie met een goed rioleringssysteem voldoet het erf gelijk aan de meest recente milieueisen en kom je in aanmerking voor subsidies. Lees hier meer over agri-asfalt.

Van asfalt tot afvoer

Wij leggen het asfalt binnen een dag aan, waarna het vrijwel direct klaar is voor gebruik. De werkzaamheden veroorzaken zo weinig hinder voor de alledaagse bedrijfsactiviteiten. Ook leggen wij graag diverse afvoer- en opvangvoorzieningen aan. Wat zijn jouw wensen? En wat zijn de uitdagingen op het erf? Wij gaan graag in gesprek om samen de beste oplossing te bepalen.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen over dit onderwerp? Vul dan hier jouw gegevens in en dan nemen wij contact op voor een gesprek. Of vraag hieronder een vrijblijvende offerte op.