icon-arrow-right
HomeSpecialisatiesAanleg sportaccommodaties

Aanleg sportaccommodaties

Skeeleren, tennis, wielrennen of hockey. Elke sport stelt andere eisen aan het terrein. Wij denken graag met u mee over flexibele en multifunctionele vloeren en banen voor uw sportaccommodatie of sportpark. Van ontwerp en aanleg tot beheer en onderhoud.

Vlak en strak

Een ongekend vlakke fundering of toplaag. Dat maakt asfalt tot een bijzonder geschikte bodem voor sportfaciliteiten. Voor hockeyvelden en tennis- en atletiekbanen biedt asfalt een uiterst vlakke fundering die lang meegaat. Daarnaast hebben wij een speciaal mengsel ontwikkeld voor sportvelden. Zo leggen we een bijzonder vlakke baan aan met een fijne toplaag voor skeeleraars, skaters en wielrenners.

Wit asfalt

U kunt ook kiezen voor een witte asfaltlaag, waardoor een skeelerbaan 's winters uitstekend dienst doet als een schaatsbaan. Door deze reflecterende onderlaag blijft het ijs langer liggen en vervormt de baan minder snel. Door samenwerking met partnerbedrijven kunnen wij ook voorzien in een groot aantal NOC*NSF-gecertificeerde sportconstructies.

Wij denken graag na over de mogelijkheden van uw sportaccommodatie. Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

* Verplichte velden
+