icon-arrow-right
HomeSpecialisatiesInrichting boerenerf

Inrichting boerenerf

De milieuregels voor agrarische bedrijven veranderen in hoog tempo. Wij helpen u graag met een slimme inrichting van uw boerenerf. Volledig in lijn met de huidige en toekomstige wet- en regelgeving.

Hemelwaterafvoer en erfafspoeling

Verontreinigd hemelwater, emissies van vee, voeropslag zonder de juiste verharding. Het zijn bronnen van vervuiling die niet meer passen in de wet. Door nu slimme maatregelen te treffen, voldoet de afvoer van uw boerenerf zowel nu als straks aan de (milieu)regels. Zo voorkomt u dat u later alsnog of nogmaals aanpassingen moet doen. Bovendien komt u in aanmerking voor overheidssubsidies wanneer u vooruitloopt op de regelgeving.

Kosteloos advies

Wij denken graag mee met u over het verduurzamen van uw boerenerf. Daarbij zoeken we altijd naar praktische oplossingen om terreinen snel en efficiënt in te richten. Benieuwd naar de mogelijkheden op uw erf? Neem contact op voor een kosteloze en vrijblijvende knelpuntenanalyse van uw boerenerf.

 

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over dit onderwerp? Vul dan hier uw gegevens in en nemen wij contact met u op voor een gesprek. Of vraag hieronder een vrijblijvende offerte op.

Offerte aanvragen

* Verplichte velden

Projecten

Alle projecten
+