icon-arrow-right
HomeSpecialisatiesSleufsilo duurzaam verharden

Sleufsilo duurzaam asfalteren

De lijst milieueisen voor agrarische bedrijven groeit. Een belangrijke eis is de duurzame verharding van de sleufsilo. De oplossing: het zuurbestendige zogeheten agri-asfalt.

Agri-Asfalt

Agri-asfalt is een zuurbestendig asfaltmengsel dat zeer geschikt is als bodem van een sleufsilo. Het heeft een optimale stroefheid voor vee, is vloeistofkerend, gemakkelijk schoon te houden en volledig zuurbestendig. In combinatie met een goed rioleringssysteem voldoet het erf gelijk aan de meest recente milieueisen en komt u in aanmerking voor subsidies. Lees hier meer over agri-asfalt.

Van asfalt tot afvoer

Wij leggen het asfalt binnen een dag aan, waarna het vrijwel direct klaar is voor gebruik. De werkzaamheden veroorzaken zo weinig hinder voor de alledaagse bedrijfsactiviteiten. Ook leggen wij graag diverse afvoer- en opvangvoorzieningen aan. Wat zijn uw wensen? En wat zijn de uitdagingen op uw erf? Wij gaan graag met u in gesprek om met u de beste oplossing te bepalen.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over dit onderwerp? Vul dan hier uw gegevens in en nemen wij contact met u op voor een gesprek. Of vraag hieronder een vrijblijvende offerte op.

Offerte aanvragen

* Verplichte velden
Agri-asfalt

Projecten

Alle projecten
+