icon-arrow-right
HomeSpecialisatiesVakantieparken asfalteren

Vakantieparken asfalteren

Minder geluidsoverlast. Toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Een lange levensduur en weinig onderhoud. De voordelen van asfalt voor vakantie- en recreatieparken zijn groot.

Straatwerk of asfalt?

Auto's, caravans en campers. De paden, wegen en standplaatsen in vakantie- en recreatieparken worden intensief gebruikt. Dat maakt het slijtvaste asfalt tot een slimme keuze. Het is onderhoudsarm en gaat langer mee. Bovendien is het verhardingsmateriaal veel stiller dan bijvoorbeeld een klinkerverharding. Zo biedt u uw bezoekers de rust die zij verlangen.

Representatief en veilig

Met asfalt kiest u voor een uitstraling die past bij de omgeving en het landschap. Het materiaal is beschikbaar in verschillende kleuren en kan zelfs in een sierpatroon worden aangebracht. Asfalt leent zich ook voor de snelle en eenvoudige aanleg van drempels, waardoor u de veiligheid voor spelende kinderen vergroot.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vakantie- of recreatiepark? Wij vertellen u graag meer. Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een gesprek. Of vraag hieronder een vrijblijvende offerte op.

Offerte aanvragen

* Verplichte velden

Projecten

Alle projecten
+