Tankstation en chemische industrie

Veilig, solide en milieuvriendelijk. De inrichting van een terrein voor een tankstation of de chemische industrie is specialistenwerk. Wij bieden oplossingen voor nieuwe en bestaande terreinen.

P1080118.JPG

Totaaloplossing

Van een grondonderzoek en een doordacht plan tot bodemsanering, bronbemaling en de aanleg van ondergrondse infrastructuur. En van de aanleg van vloeistofdichte verhardingen en bestratingen tot belijning, figuratie en bebording. Wij verzorgen voor jouw de volledige terreininrichting.

Combécell

Een vloeistofdichte verharding is bijna altijd een must. Het voorkomt dat vloeistoffen doordringen tot het grondwater. Een specialiteit van het huis is Combécell. Een combinatiedeklaag met een hoge chemische resistentie. Combécell biedt een vloeistofdichte, bijzonder vlakke deklaag, die bestand is tegen hoge mechanische en chemische belastingen. Dit maakt het zeer geschikt voor een bedrijfsterrein of vloer.

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor tankstations en de chemische industrie. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met voor een gesprek. Of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.