Vakantieparken asfalteren

Minder geluidsoverlast. Toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Een lange levensduur en weinig onderhoud. De voordelen van asfalt voor vakantie- en recreatieparken zijn groot.

Familyland.jpg

Straatwerk of asfalt?

Auto's, caravans en campers. De paden, wegen en standplaatsen in vakantie- en recreatieparken worden intensief gebruikt. Dat maakt het slijtvaste asfalt tot een slimme keuze. Het is onderhoudsarm en gaat langer mee. Bovendien is het verhardingsmateriaal veel stiller dan bijvoorbeeld een klinkerverharding. Zo biedt je, je bezoekers de rust die zij verlangen.

Representatief en veilig

Met asfalt kies je voor een uitstraling die past bij de omgeving en het landschap. Het materiaal is beschikbaar in verschillende kleuren en kan zelfs in een sierpatroon worden aangebracht. Asfalt leent zich ook voor de snelle en eenvoudige aanleg van drempels, waardoor de veiligheid voor spelende kinderen wordt vergroot.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vakantie- of recreatiepark? Wij vertellen je graag meer. Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact op voor een gesprek. Of vraag hieronder een vrijblijvende offerte op.