Naamloos1.png

Asfalteren opslagterrein - STV Weldingsupplies

Sterk, vlak en stootvast asfalt. Dat was de wens die Dirk Stuurman van STV Weldingsupplies uit Zaandam ons voorlag via onze website asfaltofferte.nl

Over het terrein van hun nieuwe bedrijfspand worden dagelijks zware gasflessen geleverd, gelost en gerold. Hun eerdere ervaring met gewoon asfalt was, dat dit niet bestand is tegen deze activiteiten. Daarom waren ze op zoek naar een asfaltverharding die sterk, slijtvast en hard is. Samen met onze ervaren asfaltspecialist Eric van der Ploeg is er gekeken naar de ideale asfaltoplossing.

Er is gekozen voor een AC 0/11 asfaltdeklaag van 4cm dik met een EVA modificatie. Het bestaande terrein is daarnaast voorzien van fundatieplaten voor de toekomstige overkapping. Deze zijn in het asfalt verzonken zodat de fundatie niet zichtbaar is. Het hele terrein is daarna, vanwege de vlakheidseis van max 1%, afgewerkt met een profileer laag van gemiddeld 5cm dik asfalt. Zo blijven de gestalde gasflessen veilig staan.

Nadat ook het riool is aangepast en er een extra hemelwaterafvoer is aangebracht is er een betonfundatie gestort voor de toekomstige betonnen “legoblokkenwand”  en is er rond het pand opnieuw gestraat inclusief nieuwe fietsblokken. De asfaltvloer die gekoppeld is aan het naastgelegen terrein is losgekoppeld om zettingsproblemen voorkomen.

Alle werkzaamheden zijn voortdurend met de klant besproken om zo indien nodig tijdens het proces wijzigingen tijdig door te voeren. Daarnaast is de planning zo afgestemd dat de andere verbouwingswerkzaamheden aan het pand ook doorgang konden vinden. Binnen drie weken is het terrein naar tevredenheid opgeleverd.

Contactpersoon